Після налаштування своїх серверів імен, ви можете налаштувати конкретних серверів імен на торгові посередники вашого сервера. Ми розробляємо cpanel & WHM для розміщення експертизи торгової комісії з білими мітками, що дозволяє налаштувати брендинг. Ви можете налаштувати хостингові посередники для кожного використання власних серверів імен. Перш ніж змінити сервери імен імен домену, переконайтеся, що ви влаштовуєте всі необхідні записи DNS, які вам потрібні разом із новим хостом домену.

Домени, зареєстровані в інших компаніях

  • Мине кілька годин для avahost.ua зміни DNS, щоб пропагати.
  • Наведена вище операція ідентифікується як запит DNS або запит DNS.
  • Окрім цих двох поширених причин, вам рідко доводиться змінити своїх серверів імен.
  • Якщо ваш обліковий запис веб хостингу це будинок, де залишаються файли вашого веб сайту, то доменне ім’я це дорожня снасть цього будинку.
  • Коли ви отримуєте доступ до веб сайту, багато деталей працюють разом, щоб завантажити його.

У цьому тексті ми будемо показувати вам, як просто змінити серверів доменів і вказати на інший хост або брандмауер поетапно. За замовчуванням ваш постачальник Інтернет послуг (ISP) обробляє ваші запити DNS через власні сервери DNS. Згідно з FTC, провайдерів збирають набагато більше знань, ніж важливі, і використовують уповноважені лазівки для просування його до третьої сторони, як рекламодавці. Якщо вам потрібні ваші дані, щоб залишатися непублічними, ви повинні змінити свій сервер DNS на приватний.

Поради щодо того, як просто змінити серверів імен області (і вказати на нового хоста)

Крім того, попросіть покупця допомогти додати нових серверів імен. Будь які модифікації сервера імен області можуть зайняти кількість годин, щоб вдосконалити ефект у всьому світі. Це внаслідок цього вимагає. Якщо у вас є сайт, зареєстрований у Bluehost, легко змінювати ваших серверів імен. Для початку перейдіть до імені вашої області та перевірте, чи ваша контактна інформація продовжує бути правильною.

Крок 1 Введіть редактор зони DNS

Як змінити серверів імен

Ви просто повинні ввести свої сервери імен у ці контейнери для упаковки та натиснути кнопку “Зберегти Іменеві сервери”. У спливаючому вікні просто видаліть переважаючі серверів імен сайтів сайтів та введіть нові, які вам потрібно використовувати. Перш ніж змінювати своїх серверів імен, ви повинні знати нові дані сервера імен для використання.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *